5 Mart 2012 Pazartesi

Otomobilde Bahar Kampanyası


Baharla birlikte otomobillerde kampanya dönemi başladı. Piyasadaki rekabet nedeniyle bir çok firma fiyat indirimine gitti.

Bu durum otomobil piyasasını hareketlendirdi. Konuyla ilgili bilgi veren bir otomotiv şirketi genel müdürü Sevgi Demir, "Bahar ayı içinde yeni gelen modellerle beraber cazip kampanyalar müşteri için iyi bir avantaj sağlamakta.

Ocak ve şubat ayı içinde 4 bin liraya 5 bin liraya varan indirimler mevcuttu. Mart ayı içinde aynı indirimleri bekliyoruz" dedi.

Bu durum, otomobil almayı düşünenleri harekete geçirdi.
Sıfırda %10'a varan indirimler, 2. elde ise kredi kartına taksit seçenekleri var.


İkinci elde de müşteriler için uygun ödeme koşulları sağlanıyor. Bazı firmalar ikinci el otomobillerde taksit dönemini başlattı.

Böylece peşin parası olmayanlar kredi kartıyla hemde 12 aya varan taksit seçenekleriyle otomobil alabiliyor. Söz konusu kampanya ile ilgili bilgi veren bir firma yetkilisi, "Normal bir mağazadan giyim alıyorsunuz mağaza 3 taksit yapıyor, banka ilave olarak 5 taksit daha yapıyor aynı uygulama bizde de var" şeklinde konuştu. Yazla birlikte otomobil fiyatlarında artış bekleniyor.


Bir otomotiv şirketi genel müdürü Sevgi Demir, konuya ilişkin olarak, "Bu dönem için bütçe anlamında kesinlikle onları zorlamayacak, araç anlamında, teknolojik anlamda çok daha üst düzeydeki araçlara sahip olmaları için uygun bir fırsat. Hem fiyat avantajları var hem yeni modeller var" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder