30 Nisan 2010 Cuma

Annenize Özel Hediye Seçenekleri


Bimeks'ten ister anneniz için yüzlerce hediye seçeneğinden birini O'nun adına siz seçin, ister O'na bir Bimeks Hediye Çeki verin ve seçimi kendisine bırakın.

Türkiye'nin ilk teknoloji mağazası Bimeks, Anneler Günü'ne özel birbirinden avantajlı hediye seçenekleri sunuyor. Ütüler, elektrikli süpürgeler, kişisel bakım ürünleri, mutfak ürünleri, beyaz eşyalar ve daha yüzlerce hediye seçeneği sizleri bekliyor. Ayrıca hediye seçiminde zorlanıyorsanız Bimeks, 50TL, 100TL ve 250TL değerindeki hediye çekleri ile size çok yardımcı olacak bir teklif sunuyor. Bu yıl annenize Bimeks Hediye Çeki ile sürpriz yapabilir ve dilediği ürünü alması için seçimi ona bırakabilirsiniz.

10 Mayıs'a kadar devam edecek kampanya kapsamında Delonghi buharlı ütü 185 TL yerine 129,90TL (Kdv dahil), Sinbo blender hediyeli Sinbo elektrikli süpürge 199 TL (Kdv dahil), Siemens bulaşık makinesi 756 TL yerine 639 TL (Kdv dahil) fiyatıyla dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

Bimeks'ten ister Anneler Günü'ne özel yüzlerce kampanya ürününden birini anneniz için seçin ister O'na bir Bimeks Hediye Çeki verin ve seçimi kendisine bırakın.

Bimeks'ten kampanya boyunca yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde Maximum Kart'a 3 ay erteleme ve 12 taksit fırsatı da sunuluyor.

Tüm ürünlerindee fatura istemeyen tek en iyi fiyat garantisi, cazip kampanyalar ve ödeme kolaylıkları sunan Bimeks, en yeni teknoloji ürünlerini müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. 3 saat önce.. [2030630]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder