13 Kasım 2009 Cuma

TSK (Mehmetçik Vakfı ) Kurban Bağışlarını Bekliyor


Türk silahlı kuvvetleri, Mehmetçik vakfı, her sene olduğu gibi bu yıl da kurban bağışlalarını bekliyor.

Mehmetçik vakfından yapılan açıklamaya göre yapılan bağışların gelirini,canlarını hiçe sayarak vatanı uğruna şehit olan askerlerimizin ve herhangi sebebden dolayı şehit olan askerlerimizin yakınlarına ve gazilere, engelli mehmetçiklere ekonomik destek olarak,çocuklara öğretim amaçlı yardım da bulunulacağını söyledi.

Kurban kesimininde çok hijyenik bir şekilde,modern tesislerde,veteriner kontrolunde,din görevlisi tarafından,dini usullere uygun şekilde,kurbanların kesilip yerlerine teslim edileceğini bildirdi.

Kurban bedellerininde bu yıl 280 lira, 185 dolar veya 130 euro olarak açıklandı. Kurban bağışında bulunacak vatandaşlarımız, bağışlarını banka hesap numaralarımıza yapabilecekleri gibi bizzat Mehmetçik Vakfı Samsun Şubesi'ne gelerek de yapabilirler" dedi.

Kurban bağışı yapılabilecek bankalar:

"Ziraat Bankası Tandoğan Şubesi, Vakıflar Bankası Hava Kuvvetleri Şubesi, Halk Bankası Meşrutiyet Şubesi, İş Bankası Balgat Şubesi, Akbank Nenehatun Şubesi, Garanti Bankası Yenişehir Şubesi, Türk Ekonomi Bankası Balgat Şubesi, Finansbank Necatibey Şubesi, ING Bank Çankaya Şubesi, Yapı Kredi Bankası Balgat Çetin Emeç Şubesi."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder